Languages: English Croatian
Homepage
Tel : +385 1 3712 273; Fax : +385 1 3745 534
Novosti
Početna  >  Novosti i obavijesti
1. Hrvatski simpozij biologa u zdravstvu

PRIRODOSLOVNO – MATEMATIČKI FAKULTET, ZAGREB, 28. STUDENOGA 2015.

Cijenjene kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na Prvi hrvatski simpozij biologa u zdravstvu koji je prva stručna aktivnost organizirana od strane Hrvatskog društva biologa u zdravstvu, dvije godine nakon njegovog osnivanja i prvenstvenog djelovanja na području zakonodavnog rješavanja položaja biologa u zdravstvu.

Cilj Simpozija je okupljanje biologa zaposlenih u zdravstvenim ustanovama iz cijele zemlje kako bi predstavili svoj znanstveni i stručni rad te raspravili doprinos biologa kliničkoj praksi i svakodnevnom radu zdravstvenih ustanova u kojima rade i djeluju.

Simpozij je i prilika za međusobno upoznavanje i razmjenu iskustava kako bismo se svi zajedno još aktivnije uključili i usredotočili na daljnji razvoj našeg društva.
Cijeli simpozij je zamišljen kao afirmacija i popularizacija uloge biologije i biologa zaposlenih u području zdravstva.
Nadamo se da će izbor tema potaknuti vaše zanimanje i da će simpozij ispuniti Vaša očekivanja uz poruku da uspjeh simpozija ovisi i o vašem aktivnom sudjelovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo također vas obavijestiti da je prof.dr.sc. Miroslav Radman prihvatio naš poziv za održavanjem uvodnog predavanja.
Zahvaljujemo svima na pomoći u ostvarivanju zadanog cilja simpozija, veselimo se druženju i očekujemo vas 28. studenog 2015.

S poštovanjem, u ime organizacijskog odbora

Feodora Stipoljev


Detaljne informacije o Simpoziju dostupne u Prvoj obavijestiFacebook komentari
Galerija slika
Lokacija
Linkovi